Warning: Undefined variable $string in /home/rauche/public_html/wp-content/themes/rauchemedical/functions.php on line 59

Szakértői értékesítési csapatunk komoly tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi szektorban az általunk lefedett régióban. Változatos háttérrel, a gyógyszerészektől az orvosokig, perioperatív nővérek, gyógytornászok, értékesítőink mindannyian egy közös cél érdekében dolgoznak, amely a bizalom alapú kapcsolatok kialakítása, amelyek az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat, kiváló minőségű termékeket, szolgáltatásokat és tanácsokat nyujtanak.

Az értékesítési csapatunk, üzletágak (intervenciós kardiológia és radiológiai képalkotás, kritikus gondozás, ortopédia, artroszkópia és szívsebészet) szerint vannak szerveződve és országos szinten működnek, míg regionális szinten tudás- és tapasztalat csere történik.

Értékesítőink folyamatos képzésekben részesülnek a készségek és képességek fejlesztése érdekében, mint például: termékek/szolgáltatások ismerete, értékesítési hatékonyság, marketing, kommunikáció, minőségi és szabályozási követelmények.

Regional Contact Information

International

Rauché Medical Group
info@rauchemedical.com

Let's get in touch

Please send us your enquiry and we'll make sure the most appropriate person gets back to you as soon as possible.