Szakértői értékesítési csapatunk komoly tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi szektorban az általunk lefedett régióban. Változatos háttérrel, a gyógyszerészektől az orvosokig, perioperatív nővérek, gyógytornászok, értékesítőink mindannyian egy közös cél érdekében dolgoznak, amely a bizalom alapú kapcsolatok kialakítása, amelyek az ügyfelek igényeinek megfelelő megoldásokat, kiváló minőségű termékeket, szolgáltatásokat és tanácsokat nyujtanak.

Az értékesítési csapatunk, üzletágak (intervenciós kardiológia és radiológiai képalkotás, kritikus gondozás, ortopédia, artroszkópia és szívsebészet) szerint vannak szerveződve és országos szinten működnek, míg regionális szinten tudás- és tapasztalat csere történik.

Értékesítőink folyamatos képzésekben részesülnek a készségek és képességek fejlesztése érdekében, mint például: termékek/szolgáltatások ismerete, értékesítési hatékonyság, marketing, kommunikáció, minőségi és szabályozási követelmények.

Regional Contact Information

Bosnia and Herzegovina

Rauché Medical d.o.o.
PDV: 227654340004
IDB: 4227654340004
Zagrebačka 4, Mostar
E-mail

Serbia

Rauché Medical d.o.o.
PIB:112940010
Gostivarska 89, 11000 Beograd
E-mail

Hungary

Rauché Medical Kft.
Tax reg no. 27716887-2-43
Lágymányosi utca 12. gszt. 2, Budapest
E-mail

Lépjünk kapcsolatba

Kérjük küldje el nekünk kérdését, és mi gondoskodunk arról, hogy a legmegfelelőbb személy a lehető leghamarabb visszakeressen.